Smartlog v3 » Min kaMINo! » Varme, vaskepulver og viscose
Opret egen blog | Næste blog »

Min kaMINo!

St. Jean Pied de Port – Santiago de Compostella – Finisterre

Varme, vaskepulver og viscose

26. Jun 2006 20:07, Eline

TRÆNING I ALT: 262K


Gik 12K med Annette i går - en smuk tur ved Holmen og jeg fik set Operahuset tæt på for første gang. Annette gav mig en musling som gave :-) Tusind tak! Nu kan jeg signalere at jeg er en rigtig pilgrim. Efter turen fik vi en rigtig hyggesnak over en kop kaffe.


Må dog erkende at varmen virkelig gør en KÆMPE forskel. Den sætter virkelig "trumf" på. Har fået skarvesår på uheldige steder ...ahem... lad mig bare sige det sådan: Jeg har købt noget Natusan baby salve og det hjælper :-)


Opladeren mm. til mit kamera vejer 350 gram, så jeg har lige investeret en formue i ekstra batteri samt memorycard!


Jeg har mega-stresset i dag arbejdsmæssigt, så jeg har endnu ikke fået ryddet ud i min rygsæk. Fik ellers et par gode tips af Annette i går. Håber jeg kan smide et halvt eller måske endda helt kilo af baggagen...


Mht. mine fødder og de mystiske alien-pletter, så tror jeg det er en semi-allergisk reaktion på en kombination af sæberester, varme og syntetisk stof. Vabler får jeg dog igen af (heldigvis) ...så længe jeg ikke bruger de dersens (dyre) såler fra Friluftsland.


Drømte i nat at jeg havde glemt at reconfirme - genbekræfte mit fly - hvilket man åbenbart skal med RyanAir!


Har ikke kunnet finde et hotel til rimelig pris i Stansted, så jeg ringede og tjekkede med lufthavnen: "Is it OK if I sleep in the airport or ...?" spurgte jeg høfligt, hvotil info-damen smilende (kunne jeg høre) svarede "Well... Let me say it like this: You won't be the only one". Juhuu! Måske møder jeg allerede andre spændende mennesker "on the move" dér. Desværre lukker baggageopbevaringen ved midnat, hvilket er en halv time før jeg ankommer, men de åbner igen kl. 4, så jeg må bare holde mig vågen så længe :-)Billede 1: Søde Annette foran Operaen :-)


Billede 2: De kan ikke slå os ihjel ...dette skilt kom vi også forbi.


Billede 3: Et Amagerkansk gavlmaleri, der fint beskriver hvordan jeg har følt mig på det sidste... :-)

Links til dette indlæg

  1. http://www.google.dk/search?hl=da&q=Vaskepulver+%27Billed... ( 3. May 2007)

Arkiv

Relaterede