Smartlog v3 » Min kaMINo! » Time out in Zubiri!
Opret egen blog | Næste blog »

Min kaMINo!

St. Jean Pied de Port – Santiago de Compostella – Finisterre

Time out in Zubiri!

3. Jul 2006 12:25, Eline

Efter at have skrevet her paa bloggen i gaar kunne jeg knap rejse mig fra stolen. Jeg gik derfor paa apoteket og koebte nogle stoettebind til knaet. Jeg har besluttet mig for at goere det eneste fornuftige, nemlig at tage en hviledag her i Zubiri. Som forudset/frygtet tog turen over Pyrenaerne haardt paa mine knae (gammel loebeskade fra marathon+dertilhoerende traening).

Jeg goer alt hvad jeg kan for at de skal komme sig hurtigt. Som sagt forsoeger jeg mig med R.I.C.E. - dvs. Rest/hvile, Ice/is, Compression/stoette, Elevation/haeve benene over hjertet. Jeg ligger min rygsaek under underbenene saa hoftebaeltet kan spaendes over knaene og holde dem paa plads. Og paa barene er de rigtig flinke til at give mig is ...til mit knae altsaa :-) Supplerer desuden med Ipren.

Heldigvis er der meget at vaere taknemmelig for: Jeg har faaet lov at blive en nat mere paa refugiet og damen her er rigtig soed, hun spurgte endda om hun skulle hente is til mig. Kliplev er en storby i forhold til Zubiri :-), alligevel er her et apotek og det er jo skoent. Og damen der er meget venlig og mente at jeg nok skulle komme til Santiago. Jeg beder selvfoelgelig til at hun har ret :-)

Jeg kan godt forstaa hvorfor du, Annette, er blevet afhaengig af caminolivet og haaber jeg snart kommer videre for jeg vil ogsaa gerne opleve meget mere af det :-) !! Indtil da vil jeg blot berette at jeg er ok og indtil videre ved godt mod. Taknemmelighed er jo den bedste modgift mod selvmedlidenhed og der er jo som sagt masser at vaere taknemmelig for.

Jeg vil forsoege ALT hvad jeg kan og lytte til min krop ogsaa selvom den ikke svarer det jeg oensker. Saa om jeg kommer videre i morgen tidlig maa vaere op til den. Desuden: Que sera, sera! Det som skal ske, vil ske.

Nu vil jeg hoppe ind og laegge mig ned med min ispose og min bog (som jeg heldigvis tog med). Sender en kaerlig tanke til Pia, der tog afsted i morges mod Pamplona, som hun saa gerne ville se.

Knus fra Eline :-)

Kommentarer

 1. Annette
  3. Jul 2006 15:43
  1

  Kære Eline...

  Jeg er ovrbevist om at de knæ nok skal klare mosten... det er hårdt for kroppen de første par dage. Do not worry ;-)

  Jeg følger dig... både her og i mine tanker.

 2. Mark
  3. Jul 2006 15:57
  2

  Sådan! Den værste Bjergetap er i posen. Jeg er glad for at høre du lytter til knæet og kroppen og glæder mig til at følge med. Alle gode tanker og props herfra - ikke spor misundelig ;o)
  God vandring og tak lige den rare dame fra mig for at hun tager sig godt af dig.

 3. Andreas
  3. Jul 2006 21:02
  3

  Naturligvis kommer du til Santiago. Bare du ikke stresser over din situation, så kommer du helt sikkert godt igennem det.

  Betingelsesløshed hjælpsomhed er en fantastisk ting, som man lærer meget af.

Arkiv

Relaterede