Smartlog v3 » Min kaMINo! » Que???
Opret egen blog | Næste blog »

Min kaMINo!

St. Jean Pied de Port – Santiago de Compostella – Finisterre

Que???

9. Jul 2006 18:33, Eline

Mine knae er ikke just bedre i dag. Faktisk foeles det som om laarbenet er paa vej ud gennem knaeskallen - ikke saa fedt! Chondromalacia patellae hedder det og er en slags nedbrydning/blister paa bagsiden af knaeskallen. Saa knaet holder jeg saa vidt muligt strakt - det eneste der bliver boejet her i dag er spanske verber.

Hvad det spanske angaar synes jeg da heldigvis at jeg goer fremskridt. Har hoert hele Pablos familiehistorie i morges og forstod (vidst nok) det meste. Fik da ogsaa givet min besyv med paa skraldespansk :-)

Var en tur oppe ved Fuente del Vino i gaar - hiik! Smuk kirke deroppe ogsaa. Ellers sker der absolut intet her. Ayegui, som byen her hedder, er om muligt endnu mindre end Zubiri.

Haaber mit knae bliver bedre snart. Og gerne inden ham Pablo bliver alt for naergaaende :-) Har allerede slaaet "stop" og "glem det" op i den lille spansk-engelske ordbog jeg har fundet i receptionen. Men han er nu vaeldig soed til at lytte til mine ubehjaelpelige forsoeg paa det spanske. Foeler mig lidt som Manuel fra "Halloej paa Badehotellet" (Fawlty Towers).

Kommentarer

 1. Annette
  9. Jul 2006 18:40
  1

  Kære Eline... Ja, Ayegui er sgu ikke det mest interessante sted at opholde sig... Heldigivs er der som du selv nævner ikke langt til "Fuente del Vino" Selvom det ikke lige er den bedste spanske vin der kommer ud af hanen. Send mig en SMS næste gang du besøger Vin-hanen så kigger jeg med på det webcam der hænger lige bagved... ;-)

  Jeg håber du (dine knæ) snart kommer i bedring så du kan fortsætte... Har du været ved lægen?

  Eline aka Manuel - Jeg vil sende dig og dine knæ kærlige tanker...

  P.S vidste du at i Spanien kommer Manuel fra Milano? (lidt unyttig info...)

 2. Eline
  9. Jul 2006 21:27
  2

  Hmmm... Nae har egentlig ikke vaeret ved laegen, men overvejer det faktisk lige nu - synes nemlig ikke det er blevet bedre, faktisk tvaertimod. Maa forhoere mig med pablo om der er un medico :-) i naerheden.

Arkiv

Relaterede