Smartlog v3 » Min kaMINo! » Pas dig selv!
Opret egen blog | Næste blog »

Min kaMINo!

St. Jean Pied de Port – Santiago de Compostella – Finisterre

Pas dig selv!

20. Jul 2006 13:33, Eline

Er pissetraet af folks "gode" raad! You know what you should do with that knee... I think it is a bad idea to stretch... You shouldn't walk tomorrow... You have to take care of your knee... You should see a doctor... You should get a kneesupport... Do this... Think like that... YOU SHOULD ALL SHUT THE FUCK UP!!! Jeg er sgu ikke dum! Jeg er faktisk ganske ressourcefuld. Og hvis jeres raad er saa fantastiske, saa brug dem paa jer selv. I gaar da jeg var ked af at knaet var oedelagt igen, sad der en mand og stak sit dumme fjaes lige ind i hovedet paa mig og sang "Always look on the bright side of life". Gu vil jeg ej! Jeg har ret til at vaere ked af det!

Det er uden tvivl ment i den bedste mening, men jeg har ikke bedt om raad og jeg er ABSOLUT helst fri, tak! Det gaelder i oevrigt ikke kun paa kaminoen, men i mit liv i det hele taget. Jeg har en mund - jeg skal nok bede om et raad hvis det er det jeg vil have. OG DET VIL JEG IKKE NAAR JEG IKKE BEDER OM DET!!! Jeg er traet af at folk stopper deres lort ned i halsen paa mig og traekker ting ned over hovedet paa mig som jeg ikke oensker! Jeg er ved at braekke mig!

Mit knae er mystisk igen. Lige nu har jeg egentlig ikke lyst til at fortaelle hvor jeg er eller hvor langt/kort jeg har gaaet. Ikke fordi det er en hemmlighed som saadan (jeg ved det ikke engang selv), men fordi jeg proever at undgaa at goere det til et praestationsraes ...og det er SVAERT!! Med det her knae har jeg ikke noget valg.

Jeg har ret til at vaere sur! Jeg har ret til at vaere glad! Jeg har ret til at vaere ked af det! Det er MIN kamino. Det er MIT knae. Det er MIN krop. Og det er MIT liv!!!

Kommentarer

 1. Peter Balle
  13. Dec 2008 06:02
  1

  Hej.
  Jeg har lige siddet og læst om din tur.
  Min kone og jeg gik den fra først i maj og til lidt ind i juni i år.
  Jeg kan genkende alle de lidelser du har været igennem, dårlig knæ etc.
  Men sikke en oplevelse som jeg gerne vil have at andre skal prøve.
  Da vi kom hjem var vi i knald god form ( 62 og 66 år)og den har vi holdt vedlige ved at gå en hurtig morgen tur på 8.5 km hver morgen jeg stadig med en tung rygsæk 10 kg på ryggen fordi jeg har mærked at min ryg ikke smereter mere efter at jeg er begyndt med det.
  Jeg har meldt mig som frontgænger i Roskilde for et hurtigt walk and talk hold hvor vi gradvis sætter hastighed op og går lidt længere gang næste gang vi går.
  Med venlig hilsen
  Peter og Elise i Svogerslev

Arkiv

Relaterede