Smartlog v3 » Min kaMINo! » La magia del camino??!?
Opret egen blog | Næste blog »

Min kaMINo!

St. Jean Pied de Port – Santiago de Compostella – Finisterre

La magia del camino??!?

14. Jul 2006 21:36, Eline

Gik et par hundrede meter for at koebe vandrestave i gaar. Efter blot den lille tur begyndte det at goere meget ondt i knaene. Da det set over hele perioden faktisk var blevet vaerre i den tid jeg har holdt benet i ro, taenkte jeg at det nok var bedst at konsultere hospitalet/laegen igen for at hoere om det nu kunne vaere rigtigt.

Paa hospitalet tog de roentgenbilleder. Mens jeg sad der og ventede paa svaret (3 timer!!!) taenkte jeg paa hvad laegen i Estella havde sagt (at jeg ikke ville komme til at gaa paa caminoen igen) og frygtede naermest at de ville sende mig ud fra hospitalet i en rullestol. Endelig var det min tur og jeg fik det laenge ventede svar: Alt ok. Roentgenbilleder fine. Fik nogle nye piller og laegen sagde at han mente at jeg kunne gaa videre om et par dage, formentlig endda foer. JUHUUUUU!!! Han og sygeplejersken sagde endda "Buen camino" da jeg gik ud ad doeren ...soed musik i mine oerer!

Senere moedtes jeg med Barynia og hendes mor (der er laege med speciale i sportsskader). Det var dejligt at se hende igen og hendes mor var ogsaa alletiders. Hendes mor kiggede paa mine roenteggenbilleder og mit knae og sagde det samme som ham paa hospitalet plus at jeg skulle massere mit knae, straekke ud og at det var bedst for det at bruge det. Fedt!! Men jeg skal dog gaa uden rygsaek ...men herfra er det vidst ikke muligt at sende den.

Den stik modsatte besked af hvad det (uempatiske - typisk!!!) fjols af en laege sagde i Estella - ifoelge ham maatte jeg absolut ikke saa meget som taenke paa at roere mit knae og da slet ikke straekke ud! 

Jeg spiste sammen med Rikke, Stacey, en dansk fyr og en fransk pige. Bagefter moedtes jeg igen med Barynia og hendes mor samt deres spanske venner og gik lidt ud med dem. Senere sagde vi farvel og vi ses forhaabentlig igen :-)

Her til morgen havde mit knae det bedre end laenge! Massagen foeles ret effektiv. Har travet byen rundt efter diverse smaating og har ikke siddet med benene oppe ...pyha, det var skoent at blive fri for - synes bare det spaendte endnu mere i knaet.

Her til eftermiddags gik jeg en tur ind i katedralen, hvor jeg loeb ind i en soed tysk dame jeg har moedt flere gange - dejligt! Stor gensidig gensynsglaede :-) Senere loeb jeg ind i de tre belgiske fyre, som jeg ogsaa har fulgtes lidt med. Desuden saa jeg Anita - en ungarnsk pige der gav mig et par sokker i Puente la Reina, som hun ikke skulle bruge. Og jeg har hoert rygter om at spanske Maria er paa vej hertil, saa hende haaber jeg at loebe ind i igen.

Spiste aftensmad alene i dag over min spanskbog. Gennemgik det jeg havde lavet i gaar og forgaars og lavede et par sider mere. Maa hellere gaa tidligt i seng, da jeg regner med at gaa i morgen - bare en lille tur. Har lavet en "plan D" som er meget skaansom for knaene, mere om den senere...

Knus fra Eline, der maaske alligevel tror lidt paa "La magia del Camino" ;-)

Kommentarer

 1. Annette
  14. Jul 2006 21:48
  1

  HVOR ER DET DEJLIGT AT HØRE :-)
  Eline... jeg blev så glad på dine vegne da jeg læste dagens input. Men tag den nu med ro i starten. Kæmpe krammer herfra :-) Og Buen Camino Chica.

 2. Eline
  14. Jul 2006 21:54
  2

  Tak :-) Skal nok proeve at styre vandrelysten. Lover at tage ét lille skridt ad gangen ... men til gengaeld at nyde det stort!

  Stort knus herfra ;-)
  Eline

 3. annebundgaard
  14. Jul 2006 23:06
  3

  Hej Eline!
  Dejligt at høre at du må gå igen! Det lyder helt rigtigt at have gang i benene istedet for at skulle holde sig helt i ro. Men der har læger også tit forskellig holdning.Hvis du får brug for flere informationer om knæskader og genoptræning/ brug af et skadet knæ, så prøv at checke sportnet.dk - der er mange gode beskrivelser, billeder og forslag til genoptræning af et skadet knæ. Måske nogle af dem kan hjælpe dig videre på din caminovandring.
  Caminotanker
  Anne Bundgaard

 4. Fru Green
  15. Jul 2006 09:27
  4

  Håber det lykkes for dig.

 5. Linda
  15. Jul 2006 12:47
  5

  ÅHH Eline!!!!

  Det var rigtig gode nyheder!!!!!

  Buen camino og tag det nu stille og roligt:-)

  Jeg ved ikke om det er godt eller dårligt, jeg ved ikke så meget om dårlige knæ... Men Nu er du jo kommet ud på mesetan, det er lange lige veje og ikke særligt meget op og ned, Det må da være en god genoptræning for dit knæ?

 6. conny
  16. Jul 2006 23:34
  6

  Hej Eline! Hvordan går det med knæet nu? Eller går det bedst med det spanske?
  Godt du oplever la magica.

 7. Tina
  17. Jul 2006 08:48
  7

  Go Girl!... vi sidder herhjemme og holder vejret og krydser alle fingre for at få dig videre. Du er sku sej min pige.

Links til dette indlæg

 1. http://search.myway.com/search/GGmain.jhtml?PG=SEASUSH&SE... ( 6. May 2007)

Arkiv

Relaterede