Smartlog v3 » Min kaMINo! » Jeg vil gerne klage!
Opret egen blog | Næste blog »

Min kaMINo!

St. Jean Pied de Port – Santiago de Compostella – Finisterre

Jeg vil gerne klage!

25. Jun 2006 12:10, Eline

TRÆNING I ALT: 250K


Min rygsæk vejer 2,5 kg mere end Pias!! Jeg fatter det ikke, for vi har det samme med. Godt nok vejer Pias sovepose 200 gram mindre end min, men alligevel ...hvad så med de resterende 2,3 kg???


Pia og jeg gik en tur i Ravnholt Skov i dag, også kendt som det danske Schweiz pga. de mange bakker. Jeg var dog ikke vild med at rende alt for meget rundt i bakkerne, hvor man skulle fægte sig igennem de tætte - og naturligvis helt vildt flåt-befængte :-) - grene. Jeg blev derfor hovedrystende "stemt ud" som værende ikke outdoor typen. 


Dét kunne jeg selvfølgelig ikke have siddende på mig! Så jeg indledte straks en fem-minutters monolog, hvor jeg ihærdigt forsøgte at overbevise Pia om at jeg skam er vældig meget outdoor-agtig, endda på den rough 'n' tough-agtige måde. Netop som jeg var færdig med min tvivlsomt overbevisende "salgstale" går vi forbi en kæmpe bunke hestepærer. I samme sekund, som jeg går forbi, letter hundredevis af fluer med kurs direkte mod mig (cirka). Med et hyl nærmest springer jeg op i favnen på Pia af bare forskrækkelse. Pia får selvfølgelig først et chock over mit skrig og sender mig dernæst et delvis bebrejdende, delvis medlidende "og-dig-lukker-de-ud-i-naturen"-blik. Ja, suk! Hvad skal jeg sige :-)


Havde lige et møde inde i byen i går og benyttede chancen for at kigge forbi caminoudstillingen i Helligåndshuset. Fik jo helt en klump i halsen og blev samtidig ganske opstemt ved tanken om at JEG skal afsted på torsdag. Havde lyst til at hive fat i alle jeg så derinde og sige "Ved du hvad?? Ved du hvad?? Jeg skal afsted på torsdag!!" Juhuu :-)


Har fået alien-pletter på fødderne igen. Meget mystisk! Faktisk har det bredt sig op til midt på læggen og er blevet til højrøde blodsprængninger ...sidstnævnte kom endda først efter jeg har været ude af støvlerne et par timer. Mærkeligt. Sådan som de ser ud efter bare 18K tør jeg slet ikke tænke på hvordan de ser ud efter 850K !!! Jeg er da godt nok et skravl for tiden. Gad vide hvordan man siger "ulykkesfugl" på spansk ...Pollo de accident???


Efter dagens træningstur havde jeg en kaffe-aftale med Luna, der skal afsted på caminoen om 14 dage. Vi hyggede os og fik rigtig snakket udstyr mm. - fra pandelamper og mavebælter til soveposer og sportstape. Håber vi løber ind i hinanden dernede et sted :-)
                            
Billede 1: Pia ved NærumBananen :-) Sødt lille tog!


Billede 2: Eline og Pia


Billede 3: Alien-pletter ...og mine pt. yndlingsskoKommentarer

 1. conny
  27. Jun 2006 19:19
  1

  De alienpletter har jeg altid fået med min kombination af støvler og 2 par sokker. - dyre sokker skal det siges. Min mands ditto kombination men med læderstøvler giver ikke dette fænomen.
  Jeg har altid bare levet med det som en følge af vandring med de støvler, sokker og ben, jeg nu engang har. Jeg må dog indrømme, at i dag, 2 dage efter min 34 km tur, er det ikke så slemt mere. Din beskrivelse med at de nærmest bliver værre, er da ikke så rar.
  Men du må lufte dig undervejs :-)
  Nu er det godt nok snart - håber du finder internet-cafeer undervejs, så du kan holde os orienteret.
  RIGTIG GOD TUR!

 2. Eline
  28. Jun 2006 06:59
  2

  Hej Conny. Tusind tak :-) Skal forsøge at holde jer opdateret :-)

  Knus fra
  Eline

Arkiv

Relaterede