Smartlog v3 » Min kaMINo! » Hviledag ...foej!
Opret egen blog | Næste blog »

Min kaMINo!

St. Jean Pied de Port – Santiago de Compostella – Finisterre

Hviledag ...foej!

8. Jul 2006 07:59, Eline

Hmm... mine knae knaser lidt naar jeg gaar, saa tager en dag her og haaber jeg kan blive det kvit - nu faar vi se. Manden paa herberget er vaeldig flink og har sagt at jeg bare kan blive. Han er endda lige kommet med en muffin til mig som morgenmad :-)

I mellemtiden lige et lille tip: Paa www.compostelle.fr kan man se en oversigt over hoejderne paa ruten. Foelg linket, klik paa "vers le nouveau site" derefter paa "ETAPES" (de blaa link foroven) og valg saa det nederste punkt "profils de etapes". Her kan man downloade pdf-filer med et tvaersnit af turen.

Maa lige tilfoeje en ting: Jeg taler kun for mig selv, saa fordi noget er et problem for mig er det jo absolut ikke sikkert det er det for andre.

Kommentarer

 1. Annette
  8. Jul 2006 15:35
  1

  eline... Håber du stadig trods "drille-knæ" nyder hvert et skridt. Jeg tænker meget på dig. Ville ønske jeg kunne vandre et par Camino dage med dig. Det er sgu lidt hårdt at sidde herhjemme og vide at 3 personer man kender lige nu lever pilgrims/camino livet... Jeg må.... jeg MÅ på Caminoen i år... skal nok finde en måde... Jeg Må...

  Sødeste Eline... Animo y Buen Camino
  ...og kære Eline's knæ... Nu ter i jer pænt... ;-)

Arkiv

Relaterede