Smartlog v3 » Min kaMINo! » Halleluja ...we made it!!
Opret egen blog | Næste blog »

Min kaMINo!

St. Jean Pied de Port – Santiago de Compostella – Finisterre

Halleluja ...we made it!!

1. Jul 2006 18:37, Eline

Kaere allesammen,

Havde en god flyvetur til London - har aldrig set saa smuk en solnedgang! "Roughede" :-) den i Stansted og sov paa gulvet. Er superglad for mit nye liggeunderlag - jeg sov som en baby (bortset fra at jeg maatte flytte mig tre gange).

Paa togturen til Saint Jean Pied de Port havde jeg udsigt til bjerge og floder. Velankommet i Saint Jean Pied de Port gik jeg paa pilgrimskontoret og fik stemplet mit pilgrimspas. Herefter indlogerede jeg mig paa et refugio og bookede til Pia ogsaa da hun var forsinket. Jeg koebte ogsaa proviant mm. til dagens tur.

Paa refugiet moedte jeg en meget uheldig dansk teologistuderende - Gert. Han havde taget toget til den forkerte by, glemt sit pilgrimspas paa kontoret, vandret 10K i den forkerte retning (hvordan er det muligt??!? Han havde aldrig hoert om de gule pile) og forbyttet sit pilgrimspas med en englaender. Jeg hentede Pia paa stationen og vil gik en tur alle tre.

I morges da vi skulle afsted havde Gert (selvfolgelig) mistet sine briller et eller andet sted, saa Pia og jeg drog alene afsted kl. 7.10. Og ja, det var haardt! Og meget, meget varmt!!! Og nogle steder rimeligt stejlt. De foerste 24K gik det op, op, op, op og op!

Mens vi gik og talte om hvorvidt vores nye ven Gert nigensinde ville komme til Roncevalles, dukkede han op. Vi gik videre alle tre og paa toppen holdt vi frokost med fantastisk udsigt. Derefter en laaang tur ned gennem skoven til klosteret i Roncevalles, hvor vi har indlogeret os paa refugiet nu :-)

Efter en cola light og benene oppe lidt, synes dagens strabadser nu ikke saa slemme :-) Dog toede jeg at det bare lige var éen Pyrenae (i ental) og saa bare ligeud til Santiago. Hehe... :-)) Jeg er hastigt blevet klogere.

Tusind tak til Mark og Annette for fin afstedsceremoni paa Hovedbanen forleden ...med hvidvin, knus og det hele :-) Og tusind tak for alle de hilsner jeg har faaet baade paa sms, email og her paa weblogen.

Skal til Pilgrimsmesse om lidt.

Et stort knus herfra for nu - Eline :-)

Kommentarer

 1. conny
  1. Jul 2006 22:24
  1

  EN PYRENÆ - den må jeg huske, Eline. Jeg var lige ved at trille ned af stolen.
  Et godt tip til os, der går og overvejer, om en pilgrimstur er noget for os. Nu ved vi, at der også er bjerge!
  Hvor er det bare spændende at høre næsten live fra pilgrimsruten. Glæder mig til næste indlæg. GOD TUR!!

 2. Annette
  2. Jul 2006 07:44
  2

  Hola Eline...

  Hvor skønt at høre at i har klaret første dags "klatretur" - Nu er det bare "lige ud" resten af vejen... der er kun nogle få "bakker" tilbage. Buen Camino Chica. Ultreia y Animo.

 3. Lotte
  2. Jul 2006 13:11
  3

  Hej Eline,

  Dejligt at høre, at det går så godt. Det er vildt sejt det du gør, men det har jeg jo sagt før :)

  Jeg glæder mig til at høre mere om turen og skal hilse fra Steen, min mor og Cecilie.

  Knus fra Lotte

Arkiv

Relaterede