Smartlog v3 » Min kaMINo! » Frustreret - kommer ingen vegne!
Opret egen blog | Næste blog »

Min kaMINo!

St. Jean Pied de Port – Santiago de Compostella – Finisterre

Frustreret - kommer ingen vegne!

5. Jul 2006 14:23, Eline

Har kun gaaet 9K i dag og er i Zizur Menor. Mit knae ville ikke rigtigt, saa jeg turde ikke gaa over Alto de Perdon, et bjergpas hvor jeg frygter nedstigningen - det falder 200 hoejdemeter paa 1K og det er vidst rimelig stejlt for mit knae.

Er i syv sind om hvorvidt jeg skal tage en hviledag eller ej. Kan ikke blive i Pamplona pga. den aarlige fiesta, hvor de lukker vilde tyre ud i gaderne - uha :-) Dvs. alt er udsolgt og spanskundervisning kan jeg heller ikke faa.

Jeg har gaaet med en pige fra Holland i dag (i gaar gik jeg alene). Jeg moedte hende foerste gang i Saint Jean Pied de Port, hvor hun var i to dage pga. noget betaendelse i foden ...og hun gik da 38K i gaar. Saa hvis hun kan komme sig, kan jeg vel ogsaa. Damen paa apoteket mente dog at jeg sagtens kunne gaa i morgen - har faaet mere Ibuprofen plus en salve (spiser ikke smertestillende piller naar jeg gaar, jeg vil kunne maerke om/hvormeget det goer ondt.)

Pigen fra Holland er ret sjov - hun er simpelthen et omvandrende apotek. Ligemeget hvad folk siger de fejler, siger hun "Oh, I've got something for that" og hiver en tube et-eller-andet op ad tasken :-) Meget soed og skaeg pige!

Overvejer nu at ivaerksaette "Plan C" da "Plan B" ikke lader sig goere. Plan C: Fylde mig med disse anti-inflammatoriske piller og creme, drikke mig en kaep i oeret, sove som en sten og faa hvilet benet og saa smutte forsigtigt over Alto de Perdon i morgen. Saa maa vi se hvad der sker derefter.

Men helt aerligt: Nu vil jeg altsaa gerne snart ud og gaa!

Tusind tak for jeres opbakning :-) den betyder meget!

Eline (der foeler sig som en kylling - oev!)

Kommentarer

 1. Annette
  5. Jul 2006 15:21
  1

  Kære Eline,

  Jeg er ked af at høre at du har problemer med knæene... Måske du skal anskaffe dig endnu en vandrestav... det hjælper en smule. Du har masser af tid og skal nok nå det.

 2. Andreas
  5. Jul 2006 16:45
  2

  Jeg stemmer på Plan C, men jeg ville ikke drikke. Alkohol slider på kroppen og gør det sværere at restiture for dig. Du har kun brug for at slappe af og lade kroppen reparere sig selv.

  Lig brak indtil du kan klare at gå igen. Begynd langsomt, og langsommere end du har lyst til. Det skal nok komme, du skal bare have tålmodighed. Bliv i Zizur Menor og glæd dig til at komme op på Alto de Perdon. Jeg fik forresten at vide i Pamplona, at vindmøllerne er danske...

  Jeg er enig med Annette. Stav er godt, når du skal ud at gå igen. Jeg kunne ikke først lide at gå med den, fordi jeg syntes, det så åndssvagt ud, men det hjælper enormt meget - især på nedstigninger. Bare find en kæp eller lignende. Det behøver jo ikke være en skistav ;-)

  Jeg krydser fingre og håber alt det bedste for dig. Courage!

 3. annebundgaard
  5. Jul 2006 22:09
  3

  Hej Eline
  Har efterhånden læst en hel del af din blog.
  Jeg skal selv afsted om 3 uger og gå fra Leon-Santiago... anne-bundgaard.smartlog.dk

  Jeg kan høre det knæ driller rigtig meget!!
  Jeg har ikke en tube, men en øvelse der har hjulpet mig, da jeg havde bøvl med knæet i starten, jeg begyndte at gå:
  - Lig på ryggen på fast underlag
  - Bøj det ene knæ, og hold foden i gulvet
  - løft det andet ben 10-15 cm fra underlaget, så du kan mærke din lårmuskel spænder.
  - Gentag 5-10 gange og også med det modsatte ben.
  - Tag evt. begge ben igen.

  Det træner din muskulatur ned over knæet, og styrker lårmusklen, der skal gøre arbejdet op og ned af stigningerne. Øvelsen er god, når du har ondt, da den ikke belaster knæet.
  Knus og camino tanker
  Anne

Arkiv

Relaterede