Smartlog v3 » Min kaMINo! » Fra 0 til 100 paa 5 minutter
Opret egen blog | Næste blog »

Min kaMINo!

St. Jean Pied de Port – Santiago de Compostella – Finisterre

Fra 0 til 100 paa 5 minutter

13. Jul 2006 12:04, Eline

Sad paa en cafe foran katedralen i gaar eftermiddags og talte med Christina fra USA, der sidder med sin daarlige fod og en vabel, der har udviklet sig til et aabent saar og venter paa at hendes datter kommer vandrende forbi. Hun har boet i Jordan og Australien og har en masse spaendende at fortaelle, saa vi udvekslede "roeverhistorier" :-)

Bagefter kom franske David og Alex, som jeg moedte foerste gang uden for Pamplona og senere Rikke og Stacy. Vi fik en aperitif og bagefter gik vi tre toeser ud at spise sammen. Rikke har ogsaa problemer med knaet, men vidst isaer anklen. Stacy har gaaet caminoen foer uden problemer overhovedet, men denne gang har hun noget med sin fod, saa de bliver i nat med her i Burgos.

Igen i dag maa jeg konstatere at hvis jeg kommer ud at gaa paa mandag saa skal der ske et mirakel! I gaar gik jeg 500 meter alt inkl. (cafe, restaurant, internet, toiletbesoeg mm.) og det har da hjulpet lidt at begranse gaaningen, men ikke meget. Det er jo ikke mange knob jeg skyder pt. - det tager mig ca. 5 minutter at gaa 100 meter. De to dage jeg naaede at vaere hospitalera i Ayegui med gulvvask, slaeben stole og madrasser op og ned ad trapper mm. gjorde helt sikkert heller ikke situationen bedre. Det goer dog heldigvis (for det meste) ikke ondt som saadan, det knaser bare inden i knaet.

Anyway, jeg er overbevist om at jeg skal laere spansk. Jeg ved ikke hvorfor, men det har jeg bare en helt klar fornemmelse af at jeg skal. En dag finder jeg sikkert ud af hvorfor. Saa jeg vil smutte ned paa pladsen og faa min morgenkaffe og finde spanskbogen frem fra min fleece-rygsaek :-)

Kommentarer

 1. Birgitte
  13. Jul 2006 15:06
  1

  Hej Eline

  Øv øv med knæet, håber snart at det går i sig selv (haha fik du den? ;o)

  Jeg var inde første gang i går for lige at tjekke din side. Vidste slet ikke, du har været igang med at gå og skrive i så lang tid!?!

  MEN det er super spændende at læse om dine oplevelser. Fortsæt, fortsæt tøs!

  Selv er jeg alene hjemme lige nu - DEJLIGT. Marcus er i vuggestuen, alene for anden dag i træk. Han klarer det til UG - opdager slet ikke jeg går. Og da jeg hentede ham igår sad de og spiste is!!! (Tale om bestikkelse fra pædagoernes side, hva'?)

  Du kan se nogle billeder på hjemmesiden. (også fra LA) <a href="http://www.123hjemmeside.dk/marcus2005" rel="nofollow">http://www.123hjemmeside.dk/marcus2005</a>

  Knus
  Birgitte

 2. Lotte
  13. Jul 2006 17:04
  2

  Hejsa søde Eline, dejligt at høre, at humøret er oppe igen. Fedt at du møder så mange mennesker. Du møder sgu nok en lækker spanier eller en latinamerikaner - bare vent og se :)

  Smutter igen - Knus fra Lotte

 3. Linda
  13. Jul 2006 19:38
  3

  Nå ja det er derfor du skal lære spansk;-)

  Men jeg kunne nu også godt tænke mig at få dig hjem igen!!!

  Det er da godt at der er så mange du kan være sammen med. Og at det t.o.m er de samme mennesker så at du ikke skal begynde forfra med at tage kontakt hvereneste dag.

Arkiv

Relaterede