Smartlog v3 » Min kaMINo! » Den sidste vandretur
Opret egen blog | Næste blog »

Min kaMINo!

St. Jean Pied de Port – Santiago de Compostella – Finisterre

Den sidste vandretur

15. Aug 2006 13:10, Eline

...i denne omgang, blev de 15K fra lufthavnen og hjem til min lejlighed!

På turen fik jeg selskab af Mark, der hentede mig i lufthavnen. Rigtig hyggeligt og en god måde at komme langsomt tilbage til byen på. 
Vi gik langs Amager Strand og så ind forbi Rådhuspladsen og Tivoli og videre hjem. Jeg havde besluttet mig for at brænde det sidste par sokker på Amager Strand, istedet for på stranden i Finisterre - de engang hvide sokker der havde fulgt mig hele vejen. 

Vel inden for døren lå en bunke post og 296 emails trods det at jeg havde slettet de fleste undervejs. Blandt mails lå der også et par stykker fra folk jeg har mødt undervejs :-) det var dejligt at høre fra dem allerede!
Har smidt billederne til fremkaldelse (måtte supplere med engangskameraer fra Santiago og ud) - de kommer desværre først lørdag. Skal nok linke til dem her fra siden.
I morgen skal jeg så til møde i Århus hele dagen og der ligger adskillige opgaver og venter på mit bord, så nu må jeg hellere se at komme igang igen.
PS! Et par stykker har spurgt "Kunne du finde på at gøre det igen?" og til det må jeg sige klart: Ja! (dog kun i teorien, for jeg har pt. ingen planer herom) "Også selvom du har haft alle de problemer med knæene?" Hvad for nogle knæproblemer?? Det kan jeg ikke huske noget om... ;-)

Kommentarer

 1. Shakin´ Jonny
  17. Aug 2006 21:45
  1

  HEY fedt, at du er kommet helskindet hjem!!
  WELCOME HOME!!! ;-)
  ... har fanme været bekymret for dig, ..helt ærligt!!

 2. Karen skov-odense
  20. Feb 2007 15:02
  2

  Kære Eline.
  Tusind tak for din skønne beretning,jeg har moret mig rigtig dejligt.Jeg har selv vandret caminoen 2 gange,og derfor kunne jeg jo følge dig.
  Jeg har også lagt uddrag fra min dagbog på nettet,hvis du har lyst til at læse den.
  www.spanien-pilgrimsvandring.info


  Kærlige pilgrimshilsener Karen

Links til dette indlæg

 1. http://www.google.dk/search?q=vandretur+i+spanien&hl=da&c... ( 7. May 2007)

Arkiv

Relaterede