Smartlog v3 » Min kaMINo! » Bugger!!
Opret egen blog | Næste blog »

Min kaMINo!

St. Jean Pied de Port – Santiago de Compostella – Finisterre

Bugger!!

2. Jul 2006 16:34, Eline

Er nu i Zubiri. Vi gik ca. 20K i dag - den sidste del desvaerre meget nedad, hvilket kan maerkes i knaene ...en del endda. De var faktisk allerede oemme i morges. Har desuden roede plamager helt op ad laegen til knaehasen. Vil proeve at goere noget. R.I.C.E. til knaene og laege eller bomuldssokker (suk, saa faar jeg vabler) til de roede pletter.

Bortset fra det gaar det fint, kan sagtens gaa trods oemme knae. De er kun oemme naar jeg ikke gaar og det er jo det der er farligt. Det er lige praecis NU jeg skal passe paa og det er jeg bare saa pokkers daarlig til. Taenker: Der er jo kun 25K til Pamplona og turen er ifoelge mit kort rimelig flad, saaeee... Men nej! Maa blive her en dag hvis noedvendigt, hyl! Her er ikke meget at lave.

Det er saa irriterende formen er fin og har ogsaa lyst til bare at gaa, men... Naa, men det gaar nok alt sammen one way or another.

Knus herfra ...fra en lettere irriteret Eline :-)

Kommentarer

 1. Lene Münter
  2. Jul 2006 21:44
  1

  Hej Eline.
  Hvor er det stort, at du nu er afsted på din camino. Havde helt glemt, at det er NU p.g.a. Landsstævnet i Haderslev, så jeg ikke har været online i 4 døgn. Har også konstateret, at når du kommer hjem, så tager jeg af sted.
  God tur videre frem
  Lene

Arkiv

Relaterede