Smartlog v3 » Min kaMINo! » 90K to go!
Opret egen blog | Næste blog »

Min kaMINo!

St. Jean Pied de Port – Santiago de Compostella – Finisterre

90K to go!

3. Aug 2006 15:35, Eline

I dag gik "jagten paa Santiago" ind! Vi passerede 100K skiltet. I Portomarin, hvor jeg er nu, er der 90K til Santiago. Og jeg skulle hilse og sige, at stemningen paa caminoen har forandret sig noget. Der er spaekket med store grupper af unge spaniere, der synger, snakker, raaber og griner. De gaar alle uden rygsaek, naturligvis. Der er saadan en slags charterferiestemning ...tror jeg - for jeg har jo saadan set aldrig vaeret paa rigtig charterferie.

I nat overnattede jeg i Barbadelos med Anschi (en tysk dame, som jeg har moedt mange gange lige siden starten) og hendes soen, som er kommet herned for at gaa det sidste stykke med hende. Det var rigtig hyggeligt. Anschi minder mig meget om min mor - baade af udseende og vaeremaade, hmmm... I dag er de gaaet videre. Men Pipo (fra Italien) og hans norske kaereste Nana og hendes mor er her. Pyha, saa er de ikke allesammen vaek :-)

Mit knae har det IKKE godt!! Det synger paa absolut sidste vers. Det er begyndt at sige lyde og "klikke" igen. Pokkers osse! Synes det er svaert at planlaegge, for man vil jo gerne tilbringe aftnerne med de andre (som man efterhaanden er blevet glad for), saa dagsetaperne bliver jo farvet lidt deraf, selvom en ultrakort dag sikkert ville vaere godt for knaene! Har nu kun gaaet ca. 18-22K hver dag de sidste par dage, men der har til gengaeld vaeret et par slemme nedstigninger og det koster jo paa den konto! Saadan er det.

Kommentarer

 1. Annette
  4. Aug 2006 20:37
  1

  Ja de 90 kilometer er magiske. Når man rammer 100km stenen... så kan man pludselig mærke at det er snart. Hvor mon du er i dag?.

  Jeg glæder mig virkelig til at høre dig fortælle om din tur, når vi ses d. 26. indtil da... nyd resten af turen. Håber du finder styrke og kræfter til at tage turen videre ud til Cap Finistere. Et magisk øjeblik når man når havet.

  For pokker hvor ville jeg da ønske jeg gik på Caminoen igen i år. Måske det bliver til en vinter camino denne gang?.

  Eline... Et stort knus til dig herfra.

  P.S. Et lille citat som 2 pilgrimme har sendt til mig med 2 dages mellemrum:

  To know the way we go the way.
  We do the way, the way we do.
  You will follow the way and the way will follow you. 2. Eline
  4. Aug 2006 21:46
  2

  Tak for citat. Har taget en knaehviledag i Portomarin. Kom lige til at taenke paa et citat der stod i baren paa krydstogtskibet "Queen Elizabeth II" hvor jeg jo arbejdede:

  "It is better to know that you are lost, than to firmly believe that you are, where you are absolutely not."

  :-)

 3. Lotte
  4. Aug 2006 23:35
  3

  Hej Eline,

  Er nu tilbage fra Ungarn og har i dag overstået min årlige HD eksamen :)

  Det må være skønt at møde alle de forskellige mennesker og jeg er glad på dine vegne for, at du er kommet ud at gå igen.

  Jeg savner dig og glæder mig meget til du kommer hjem til Danmark igen - det er helt underligt ikke at have talt med dig i så lang tid!

Arkiv

Relaterede