Smartlog v3 » Min kaMINo! » :-(
Opret egen blog | Næste blog »

Min kaMINo!

St. Jean Pied de Port – Santiago de Compostella – Finisterre

:-(

10. Jul 2006 11:33, Eline

Har lige vaeret paa hospitalet. Jeg maa INTET lave i syv dage! Absolut intet. Skal helst ligge ned med benene op. Derudover 600mg Ibuprofen 3 x daglig. Derefter kan jeg langsomt begynde at lave noget igen. Dvs. at jeg saa har 28 dage til at gaa 700K med et daarligt knae. Det duer simpelthen ikke - det kommer ikke til at lykkedes.

Jeg har jo proevet det her engang foer, da jeg traenede til marathon. Samme historie: Hvile + Ibuprofen minimum 1-2 uger og derefter loeb jeg kun ganske korte ture og havde flere hviledage imellem. Alligevel kom det lidt igen. Men jeg gennemfoerte da marathonet, endda med to forskubbede hvirvler i rygsoejlen, som jeg fik fordi jeg loeb med et knaebind der nev mig i knaehasen og fik mig til at halte saa jeg skadede ryggen :-) typisk!

OK! Saadan er situationen. Jeg har mest lyst til at raabe og skrige FUCKING FORPULEDE LORTECAMINO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...men det hjaelper nok ikke - hverken paa knaene eller mit humoer (som naturligvis har vaeret bedre, for nu at sige det mildt). Jeg er virkelig ked af det! Jeg foeler mig som en fiasko, men proever at lade vaere med at dyrke den foelelse - den er usund og foerer ikke til noget. Den er heller ikke sand. Jeg er en succes uanset hvad jeg goer. Jeg er den eneste der er perfekt til at vaere mig :-)

Naa, men hvad saa nu? Maa lige saette mig ned og se paa kortet og laegge en ultra konservativ slagplan/genoptraeningsplan. Om jeg saa kun kan liste de sidste 2 K ind til Santiago eller skal trille paa en toende, saa goer jeg det.

Kommentarer

 1. Farmer
  10. Jul 2006 12:12
  1

  Hvad med at slappe af og nyde livet i stedet.

  Der er tilsyneladende ikke sammenfald mellem de ideer dit hoved får og det din krop kan tåle.

  Spar dig selv og samfundet for endnu en sportsinvalid:
  Stop mens legen er god, for det er jo blot leg når det kommer til stykket.
  Du bliver ikke et bedre menneske af at være rygskadet for livstid; tværtimod.

 2. Andreas
  10. Jul 2006 13:29
  2

  Som vi siger, der hvor jeg (ikke) kommer fra: Noller! Men op med humøret. Hvis du ikke kan komme videre nu, så nyd det, du kan i stedet. Kan du hjælpe til på et alberge?

  Hvad du gør, kommer jo an på, hvorfor du begyndte på caminoen. For at komme i mål (Santiago)?, for at være alene på lange dagsmarcher? For at få fysisk styrke? For at få plads til at tænke? For at møde nye mennesker?

  Jeg kan nok ikke sige noget, der kan opmuntre, men tænk på dit alternativ: Sidde hjemme i Danmark foran en computer og stirre ind i en skærm ;-)

 3. Luna
  10. Jul 2006 14:52
  3

  Eline dog, det gør mig ondt med dine knæ. Håber at du snart kommer i bedring. Jeg flyver derned imorgen og starter min vandring onsdag formiddag. Måske vi når at mødes før dernede?

 4. Eline
  10. Jul 2006 17:58
  4

  Hej Farmer, Jeg synes din besked er bedrevidende og nedladende. Det vil jeg gerne have mig frabedt, tak.
  Eline

 5. Bente
  10. Jul 2006 21:33
  5

  Hej Eline,

  Jeg føler med dig. Sidste sommer måtte jeg give op i Rabanal pga en maveforgiftning som jeg pådrog mig i Astorga. Det er slet ikke sjovt at give op, men som Andreas siger: Det handler om hvorfor du begyndte på caminoen. Jeg nåede trods alt mit mål - jeg ville kende mig selv og kende mine grænser. Dem fandt jeg på de lange dagsmarcher alene, og jeg er blevet super god til at sætte dem også her bagefter.

  Men hvad gør du her og nu? Jeg tog bussen til Santiago hvor jeg tilbragte en skøn ud - dog udelukkende på brød og vand da maven ikke ville have andet - og så lejede jeg en bil sammen med en britisk pilgrim og så kørte vi sammen til Finisterre. Du skal unde dig selv Finisterre. Det er et magisk sted - i hvert fald ude ved fyrtårnet.

  Op med humøret. Du kan altid komme tilbage og gå resten en anden gang. Det vigtigste ligenu er at du lytter til doktoren og ikke ødelægger dine lemmer.

 6. Lotte
  11. Jul 2006 23:29
  6

  Hej søde Eline. Jeg har ikke været inde på din side i nogle dage, og det er jeg rigtig ked af, for du trænger jo virkelig til nogle opmuntrende ord.

  1. Det er OK at råbe L........... CAMINO, hvis det er det du har lyst til:) - det er jo din måde at afreagere på (og har altid været det) SS

  2. Om du så skal ligge stille i 14 dage, så har du stadigvæk 14 dage, hvor du kan gå STILLE OG ROLIGT. Det er jo fuldstændig ligegyldigt hvor langt du når - det at du GØR det er fantastisk.

  3. Tænk på alle de mennesker du allerede har mødt - du lærer en massse om andre kulturer, lærer noget spansk og får prøvet dine egne grænser af.

  3. Og hvor var du dog fantastisk, da du hjalp den arme mand.

  Jeg glæder mig til at høre hvordan det går

  KNUS OG KRAM FRA LOTTE

 7. Lotte
  11. Jul 2006 23:52
  7

  Hej igen Eline. Hvis du synes min besked virker lidt hård, så er det altså slet ikke intentionen - Jeg synes bare det er så synd for dig med al den modgang og lod mig rive med :)

  Jeg tænkte på, er der et telefonnummer, som jeg kan træffe dig på eller findes der ikke telefoner der hvor du er ?

  Knus fra Lotte

 8. Eline
  12. Jul 2006 14:05
  8

  Kaereste soede Lotte :-)

  Tusind tak for din besked. Jeg synes slet ikke den er haard. Og du har helt ret. Som du jo ved er jeg heller ikke saa god til det der med "stille og roligt" :-)) men det er nok en (af de) ting jeg skal laere her paa caminoen.

  Trods alt er jeg ved godt mod og igen tusind tak for din besked. Du er altid saa soed mod mig :-)

  Stort knus herfra

Arkiv

Relaterede