Smartlog v3 » Min kaMINo! » !!!
Opret egen blog | Næste blog »

Min kaMINo!

St. Jean Pied de Port – Santiago de Compostella – Finisterre

!!!

28. Jun 2006 16:37, Eline

Fuck! Hvad er det jeg har gjort!! :-))) Ved slet ikke hvad jeg skal gøre af mig selv. Kan ikke koncentrere mig om noget som helst. Når folk taler til mig hører jeg ikke en pind af hvad de siger (medmindre det drejer sig om arbejde, som jo skal laves inden jeg tager afsted). Går rundt og smågriner for mig selv - folk må tro jeg er blevet gak!


Præsterede at stå op (som den eneste!) halvdelen af et møde i formiddags, fordi jeg simpelthen var så rastløs og småstresset. Aaaargh!! Jeg går amok :-)

Har de vildeste sommerfugle i maven :-) Har ikke haft det sådan her siden jeg var 6 år og vi skulle flyve på skiferie i Østrig... Er helt oppe og ringe - DING DONG!!! :-)

Har lige talt med min veninde på mobilen. Hun mente at jeg har rejsefeber. "Nøøj, har Eline rejsefeber?" spurgte hendes fire-årige datter fra bagsædet i bilen. Og ja, det har jeg da vidst :-)

Kommentarer

 1. Annette
  28. Jun 2006 20:56
  1

  Eline... Der er ikke meget at gøre! Eneste kur jeg lige kan komme på er at vandre på tværs af Spanien... men som vi allerede har talt om så er der jo også en vis risiko ved det... ;-) Afhængighed.

  Jeg vil tænke på dig undervejs... glæde mig til at læse dine opdates. Jeg håber du laver updates... og hvis ikke så hører jeg sikkert om det når du kommer hjem.

  Sov Sødt...
  Buen Camino og stort knus
  Annette

 2. Eline
  29. Jun 2006 00:41
  2

  Kære Annette :-) Ja, puha... Så hellere afhængighed, hvis det her er absinenser :-)) Bliver jo helt rundt på gulvet ...glæder mig! Vil opdatere denne blog når det er muligt undervejs :-)

  Tusind tak for muslingen!

  Vi tales ved! Stort knus herfra også :)
  Eline

Arkiv

Relaterede